Bergensvær og gode klær

Mørketiden nærmer seg, og sommergarderoben er moden for utskiftning.

Vi gir deg denne høstens nøkkelplagg og loser deg mot den perfekte høstgarderobe – fra ytterst til innerst.

Jakke for en(h)vær

Er det én ting du bør sikre deg denne sesongen, så er det en perfekt høstjakke. Ytterjakken knytter sammen ethvert antrekk, og mulighetene er mange. Skinnjakken er en kjærkommen klassiker hos både ham og henne i overgangen sommer til høst – enten du foretrekker den sorte eller ønsker å utvide fargepaletten.

Likevel er det én ting en kan være sikker på: Ruskeværet setter inn for fullt. Senhøst-jakken skal være både funksjonell og fin, gjerne også av kvalitet slik at den kan brukes år etter år.

Støvletten

Ankelstøvletter preger for tiden motebildet, og er å se i de fleste butikker. Her er fottøyet som passer enhver anledning så vel som ethvert værskifte. Vi elsker støvletter som tilbehør til hverdagsantrekket, gjerne en elegant modell med hæl. Utallige modeller er utviklet, også her er det fine alternativer til både mann og kvinne. Cowboy, høy hæl, semsket eller med snøring – hva er din favoritt?

I pose og sekk

De fleste som har opplevd norsk høstvær kjenner til frykten for våte dokumenter, vannskader på laptopen og fuktig skift til trening. RAINS sine bager og sekker i vanntett materiale er praktiske og stilfulle tilskudd, og rommer alt det essensielle til en dag på farten. Man skal ikke måtte velge mellom pent og praktisk!

Til minstemann

Høsten er tiden for det udødelige ordtaket “det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær”. En god dress som er både vanntett, vindtett og lett å justere vil gjøre lekestunden like frydefull som den var i juli. Hektiske høstmorgener med lag på lag med tøy kan være en prøvelse. Da er fleksibelt yttertøy en kjærkommen hjelp som gjør påkledningen vesentlig enklere får travle familier.

Ta vare på deg selv

Trakt en god kopp kaffe, tenn lys og sett på favorittplaten – et lite hjemmespa er herlig når det enda er lenge til ferie. Vel, en slik stund kan være utfordrende å finne plass til på timeplanen. Selv om du stadig er på farten finnes det små ting du kan gjøre for å tilføre hverdagen det lille ekstra.

Dette kan være en fuktighetsspray på kontorpulten, favoritt-balmen på leppene eller en god kroppsolje for å gi dagen en myk start. Kroppsoljen fukter uten å bli klissete, et stort pluss når tiden er knapp til man skal ut av døren. Vår favoritt fra Karmameju finner du hos Illums Bolighus.