Dongeri som uniform

Denne høsten skal du bære dongeri fra topp til tå.

De fleste har en forkjærlighet for dongeri, og med god grunn. Det er både komfortabelt og praktisk, dessuten går det aldri av moten.

Fra topp til tå

Nytt denne høsten er at dongeri skal kombineres med dongeri. Bruk gjerne samme fargetone og vask på over- og underdel, slik at antrekket fremstår som en slags uniform.

Ut av komfortsonen

Bukser og dongerijakker er allemannseie, men folk trivst stort sett i disse plaggene hver for seg. Utfordringen ligger i å ta steget ut av komfortsonen og kombinere bukse og dongerijakke med hverandre. Dette har tidligere vært litt fy-fy. Nå er det tvert imot supertrendy.

Fiks ferdig

Buksedresser, selebukser og kjoler fins også i denim, og disse fremstår som en uniform i seg selv. Det gjør jobben enkel for deg som syns det er vanskelig å finne kombinasjoner selv. Man kan også få kjøpt denimsett i to deler i butikk.

Lek med tilbehøret

Dongeri på dongeri er enkelt å style. Med dongeri fra topp til tå kan du leke med tilbehør i ulike farger, mønstre og fasonger. Antrekket blir sporty med sneakers, men elegant med høye hæler. En fargesterk veske og en svart klassiker vil gi to helt forskjellige uttrykk. Store strassøredobber løfter stylingen og gir antrekket kant.