Fuskepels for kjølige vårkvelder

Av: Anette Talstad

Fuskepels er trendy som aldri før – perfekt til fest på kjølige vårkvelder.

Flere og flere store motehus kutter ut ekte pels, blant andre Gucci, Tom Ford, Michael Kors og Versace.Dette gjør at kunstig pels nå anses som luksuriøst i høyere grad enn tidligere.

Luksuriøs faux fur

Givenchy viste også vakker fuskepels på catwalken nylig. Dries Van Noten og Stella McCartney har brukt fuskepels i årevis. Også mange mindre merker, som for eksempel Shrimps, satser på kunstige varer.

 

Kunstig pels kan være minst like dyrt som ekte vare, og man beveger seg nå mer og mer bort fra «billigstempelet». Heldigvis er det likevel mulig å få tak i rimelige varianter, og takket være de store designerne har kunstig blitt kult.

Lodden og fargerik

Fuskepels i skarpe farger, pasteller, naturlige nyanser og leopardmønster har vært i motebildet en stund allerede, men kommer for fullt til høsten. Vær først ute med det siste, og kle deg i en fluffy, imitert pels allerede nå – perfekt på fest en kjølig vårkveld. Om du undersøker litt, kan du være heldig å finne slike jakker og kåper på salg nå. Se etter farger som gult, rødt, rosa, blått, grønt, nyanser av brunt og leopard.