Hete hansker

Av: Anette Talstad

Denne høstens mote krever hansker, enten man fryser eller ikke.

 

Tekst: Anette Talstad // Foto: Pinterest/Produsentene

Michael Kors, Nina Ricci, Victoria Beckham, Toga og Mulberry viste alle ulike typer hansker på catwalken, i mange ulike farger, lengder og stiler. Denne trenden varmer, rett og slett. På ekstra kalde dager er et par kule votter absolutt et alternativ.

Ensfarget eleganse

Noe av det lekreste denne sesongen er å bruke hansker i samme farge som resten av antrekket. Man skaper da en drakt helt ut til fingerspissene, bokstavelig talt. Dette gir et veldig elegant uttrykk. Siden fargen er lik, kan man med fordel skape kontrast ved å kombinere ulike materialer. Strikk og silke går for eksempel godt sammen med skinn. Velg gjerne grått eller duse jordtoner i et ensfarget antrekk, som sett hos Michael Kors og Nina Ricci.

 

 

Friske kontraster

En annen tidsriktig måte å style hansker på, er å bryte med resten av antrekket ved å velge en kontrastfarge. Slik frisker man definitivt opp en grå høstdag. Dette kan være knallfarger som rødt og grønt, men svarte hansker kan også ha samme effekt kombinert med et helt lyst antrekk. Materialet kan være skinn, strikk, blonder, saueskinn eller fuskepels – de to sistnevnte for ekstra blikkfang.

 

 

Kanskje du gjør som Toga og velger én hanske i knallrødt, mens den andre får være svart? Eller hva med en lang og fluffy hanske på den ene armen, og ingenting på den andre? Her er det bare å prøve seg frem.