I strandvesken

Av: Anette Talstad

Se hva du trenger å ha med deg på stranden i sommer.

Enten du skal på stranden eller i parken en fin sommerdag, er det visse essensielle saker du må ha med deg i vesken.

Praktisk veske

Først og fremst trenger vi selve vesken, og den bør være stor og praktisk. Vi ønsker også at den skal være vakker å se på, til og med så fin at du kan gå rett på restaurant etterpå. Denne store handlevesken i skinnimitasjon med tilhørende clutch passer perfekt – da kan du beskytte mobil og andre sensitive gjenstander mot sanden i den lille clutchen. En bonus er at hele vesken stråler som solen.

Supre solkremer

Solkrem er det aller viktigste du har med deg på stranden. Ta vare på huden og helsen din. Det fins spennende varianter til ansikt som forsterker og forlenger brunfargen. Forbrukerrådet har nettopp testet solkremer, og blant andre Aco Cliniderm tan boosting protection sun lotion SPF 15 får stort smilefjes. Det samme gjør Cosmica Sun lotion intensiv fuktighet SPF 30. En sunstick med solfaktor 50 til lepper og andre utsatte områder er også bra å ha.

Stort badehåndkle

Et stort håndkle fungerer både som liggeunderlag og til å tørke seg med dersom man har badet. Velg gjerne en tynn variant for ikke å ta opp for mye plass i bagen. Dette friske mønsteret minner om bølger og gir den rette sydenstemningen.

Dekkende sjal

Med et stort, lett sjal kan du dekke til deler av kroppen for å beskytte mot solstrålene om nødvendig, for eksempel såre skuldre.

 

Lett underholdning

Underholdning må du ikke glemme. Dette kan være musikk, et spill eller en god bok. Lucinda Riley troner på bestselgerlistene. Skyggesøsteren er tredje bok i serien «De syv søstre», og byr på engelsk landsbyidyll, Londons sosietetsliv, hundre år gamle kjærlighetsaffærer, pikante avsløringer og rørende romantikk.

Gøyale sandaler

Sandaler som tåler litt vann og sand kan være gode å ha. Velg et par med iøynefallende detaljer, som disse i syntetisk materiale med gullrem og teksten «Holy Beach».

Friskt vann

 Tilgang på vann eller annen drikke må man ha i varmen. Denne lekre, himmelblå flasken gir mulighet til å presse frisk frukt til vannet.

 

Nyt solen – når den titter frem!