Innerst mot kroppen

Av: Anette Talstad

Ikke nedprioriter undertøyet når du pynter deg på valentinsdagen, råder stylist Luciana Thunem.

– Bruk lekkert undertøy under antrekket, ikke en gammel, nuppete BH og en utvasket truse. Du vil garantert føle deg bedre med noe pent innerst mot kroppen. Det er ikke så nøye om noen skal se det eller ikke, gjør det for din egen del. Har du en spesiell person i livet ditt å vise det til, er det bare en bonus, sier Thunem.

Begge sett fra Netty Undertøy

Riktig størrelse

– Første bud er å skaffe undertøy som sitter som det skal. Det aller viktigste når du kjøper BH er å finne riktig størrelse, og her er det mange som gjør feil. Vanligvis velger kvinner BH med for stor omkrets og for liten cup. Joda, det er riktig. Sannsynligheten for at du både er tynnere og har større pupper enn du tror, er stor. Få hjelp av betjeningen i undertøysbutikker til å finne riktig størrelse og modell for deg, anbefaler Thunem.

1. Monki 2. Selected Femme

Personlige blonder

Blonder er et godt valg på valentinsdagen.

– Kanskje har du allerede et sett liggende i skapet som du sjelden bruker? Ta det frem denne dagen, ikke vær redd for å være sexy. Skal du ut for å kjøpe blondeundertøy, er det mye fint å velge mellom. Blonder trenger ikke å være tradisjonelt og traust. Gå for klassiske blonder i sort, hvitt eller rødt, eller lek med morsomme farger, spennende blondemønstre, kontraster og fasonger som passer akkurat din personlighet og kropp. Det fine med moderne blondeundertøy, er at man finner mye med sporty snitt og uten spiler, og BH-er som ligner topper kommer mer og mer. Du trenger med andre ord ikke å gå på kompromiss med komforten, sier Thunem.

Komfortable blonder for en hver smak. 1. Odd Molly 2. Change 3. Kappahl 4. Love & Lemons

 

Sporty uttrykk

– Det er ikke nødvendigvis BH-er med mye push-up som er mest attraktivt. For mye innlegg kan bli hardt og ubehagelig, og da er kanskje det naturlige bedre? Det er mye av dette i butikkene nå, gjerne med et sporty uttrykk. Velg for eksempel en transparent BH uten spiler og innlegg. Det er superlekkert, spesielt om du finner en med bånd i kontrastfarger. Hudfarget undertøy er veldig sexy, spesielt om det har spennende og kreative detaljer. Friske farger er også sporty og kult. Hva med hjerteprint for anledningen? Ellers er sort alltid en vinner, og langt fra kjedelig. Iallfall om du velger en modell med tøffe detaljer, tipser stylisten.

1. Mimi Holiday 2. Vero Moda

 

 

1. Bik Bok 2. NLY Lingerie 3. Bik Bok 4.HM

Når guttene handler

Noen gutter ønsker å kjøpe undertøy i gave til kjæresten på valentinsdagen. Da gjelder det å ha tungen beint i munnen.

– Her er det mange feller å gå i, der den verste er at hun kan bli fornærmet dersom du bommer på størrelsen. Vil du likevel ta sjansen, må du sjekke i undertøyskuffen for å finne ut hvilken størrelse hun faktisk bruker. Kanskje du ganske enkelt kan spørre henne? Det er viktig å huske på at butikker ikke bytter undertøy. Mitt beste råd er å ikke kjøpe BH-er og truser, men heller en sexy nattkjole, sovedrakt eller morgenkåpe. Eller hva med en koselig og litt humoristisk kosedress? Spillerommet på størrelser er litt større på disse produktene, og du kan til og med finne et onesize-plagg. Nattøy regnes ikke som undertøy, og kan derfor vanligvis byttes, sier Thunem.

1. Cosabella 2. Lindex 3. Cubus

Ha en fin valentinesdag!