Kristine ble røff hos Ramm

Kristine vant bli ny-dag. Bergen By ble med på forandringen.

Navn: Kristine Lovise Angelsen
Alder: 26
Bosted: Nattland
Yrke: Jusstudent, 5. året
Sivilstatus: Samboer, sønn på 5 år

 

I en stol hos Ramm i Bergen sentrum, møter vi Kristine Lovise Angelsen som smiler forventningsfullt. Kristine er nemlig vinneren av Ramsvik sin bli ny-konkurranse. Hun har akkurat fått en vurdering av Ruth Iracy Carlsen, frisøren som skal forvandle Kristine, og nå er planen lagt.

Kristine er i trygge hender med Ruth som frisør.

Trodde hun ble lurt

Da meldingen fra Ramsvik kom om at Kristine hadde vunnet bli ny-dagen, reagerte Kristine ikke helt etter planen.

– Jeg trodde det var noen som tøyset da jeg så melding, men jeg ble superglad da jeg skjønte det var sant. Dette var gøy, ler Kristine.

Med en sønn på 5 år og fulltidsstudier i juss, blir det mindre tid for Kristine til seg selv enn for mange andre 26-åringer. Bli ny-dag hos Ramm kommer derfor godt med.

Klar for noe nytt

I det Ruth går for å hente saksene, spør vi Kristine om hun har noen ønsker for dagen.

– Jeg vil prøve noe nytt, sier Kristine, som den siste tiden har spart til hestehale.

– Er du ikke redd for at det kan bli noe du ikke vil ha i det hele tatt da?

En spent Kristine ser bort på frisøren og sier,

– Neida, jeg er i trygge hender.

Heller forbedring enn forandring

Selv om det er en bli ny-dag, er ikke målet å bli fullstendig ugjenkjennelig, sier Ramm-frisør Ruth.

– Det blir ikke en total forandring, men en forbedring. Vi skal fremheve trekkene til Kristine ved hjelp av fargebruk og en tydelig frisyre, forklarer Ruth.

Kristine og Ruth er enige om at forbedring er bedre enn forandring.

Balayage

Ruth går i gang med farging av håret til Kristine. I stedet for tradisjonell farging, bruker Ruth en teknikk som heter balayage.

– Balayage er en fargeteknikk hvor jeg maler fargene på. Balayage gir et naturlig, og litt sollysnet resultat, og krever en stødig hånd.

Det har heldigvis Ruth, og en bonus er at Kristine slipper å ha folie i håret. Ruth legger i noen kaldere toner i håret som passer huden til Kristine.

Balayage er en fargeteknikk som krever en stø hand.

Gode produkter gir det beste resultatet

– Til behandlingen har vi brukt produkter fra Kevin.Murphy. Det er lette, men likevel holdbare produkter som tåler en heftig kveld. Og det passer bra, for Kristine skal på konsert i kveld.

For dem som vil teste ut produktene som blir omtalt som «skincare for your hair», er det verdt å vite at alle Ramsvik- og Rammsalonger nå har kampanje på Kevin.Murphy.

Straks klar for konsert

Håret er ferdig, og nå er det bare sminken som gjenstår før Kristine er klar for venninnekvelden. Ruth fremhever øynene til Kristine, og skaper et røffere preg på Kristine.

Like før Kristine er klar, kun sminke igjen.

Fornyet og forbedret

Etter nærmere tre timer, er Ruth ferdig med håndverket, og Kristine er klar for kvelden.

– Kristine har fått en frisyre hun kan style både opp og ned. Det er viktig siden hun er mamma hjemme, og jusstudent på dagtid. Jeg har fjernet tyngden i nakken, og gitt Kristine en tydeligere frisyre. I tillegg har Kristine fått krøller i lengden, mer volum og litt dramatikk. Så nå er hun klar for konsert!

Da gjenstår det bare å spørre Kristine hva hun selv syns?

– Jeg er frelst! Det har vært en kjempefin dag hvor jeg har slappet av og ikke tenkt noe på hverken juss eller stress. Jeg har funnet stedet jeg skal klippe meg fremover.

Slik var det, og slik ble det!

Her finner du Ramsvik/Ramm i Hordaland