Når nettene blir lange

Hygge-årstiden er her!

Det er kaldt ute, og skal være koselig inne. Etter jobb trekker vi på oss ullsokkene, henter frem kakao og lener oss tilbake med avisen. I sofakosens høysesong har vi funnet frem noen godbiter som står til stemningen, sammen et par interiør-tips!

Snille farger

Forsøk å velge ut interiør og dekorasjoner i mellomtoner. På denne måten unngår du fargekræsj når du introduserer nye gjenstander til favorittrommet. Bruker du snille farger vil det også være enklere å blande stiler og mønstre. Er du av den vågale typen kan du tilføre én eller to sterke farger som går igjen i detaljene.

Tepper og dekorasjoner fra Kid Interiør og Kremmerhuset, lysestake fra Illums Bolighus

Omgi deg med inspirasjon

Det er lett for å føle seg tung og uinspirert gjennom vinterhalvåret. Vi elsker dekorative gjenstander som ikke bare pynter, men løfter humøret. Velg deg ut et par bilder eller noen puter med inspirerende ord og muntre motiver, og voilá – en stue med personlighet!

Dekorasjoner fra Kid Interiør og Kremmerhuset

Vær sammen

Selv om sofa og bok er den perfekte avslutningen på en travel dag, er det få ting som gir så mye glede som samvær med de nærmeste når nettene blir lange. Samle alle i stuen eller inviter vennegjengen til spillkveld, så skal du se at tiden går raskt frem til våren!

Uno, Mikado og Scrabble fra BR Leker