Slik handler du smart på salg

Av: Anette Talstad

Ender du ofte opp med bomkjøp når du handler på salg? Disse tipsene gjør deg bedre rustet til å handle på salg.

Selv om klær og tilbehør er på salg, er det ikke sikkert at det er billig av den grunn. Kanskje var originalprisen svært høy, eller man kan få produktet billigere et annet sted. Når det er salg er det også lett å la seg rive med og ende opp med å kjøpe ting man egentlig ikke trenger. Trikset er derfor å planlegge godt.

Tenk gjennom hva du faktisk trenger og har bruk for akkurat nå, slik at det du kjøper ikke bare blir hengende i skapet og vente på bedre tider. Å kjøpe en kjole du skal bruke neste jul er sjelden suksess. Du har nesten garantert funnet en annen kjole innen den tid som du heller vil ha på deg. Kanskje trenger du heller gode vintersko, en fuskepels, et antrekk til valentinsdagen, treningsutstyr eller undertøy?

 

 

Når du har bestemt deg for hva du skal handle på salg, kan det være smart å undersøke på forhånd og orientere seg om priser. Oppdater deg på hva som er trendy denne sesongen og hva som er stødige klassikere i motebildet.

Invester i basisplagg

Basisplagg kan brukes år etter år. Den lille sorte, klassiske jeans, sorte dressbukser, sorte eller nude pumps, pologensere, skjorter, blazere, enkle t-skjorter, miniskjørt, ankelstøvletter, skinnvesker, bikerjakker og stilrene kåper er eksempler på plagg som ikke går av moten, og dermed trygt kan kjøpes på salg.

 

 

Personlig stil

Selv om du investerer i basisplagg, er det lov å leke seg med motiv, mønstre og farger. Tenk gjerne at plaggene skal matche resten av garderoben din. Basisplagg skal enkelt kunne kombineres med resten av klærne dine og gjøre det enkelt å velge antrekk.

 

Salg i Bergen by

Sentrumsbutikkene er godt i gang med salget, og i vår tilbudsavis finner du inspirasjon og kupp fra de flotte butikkene i Bergen by. Klikk på bildet for å bla i tilbudene.