Tropisk inneklima

Få sommerens tropiske trend inn i hjemmet ved å bytte ut tekstilene.

– I sommer skal man være litt vågal med farger og mønstre, ikke la alt gå ton-i-ton. En lur måte å gjøre dette på, er å bytte ut tekstilene. Det er rimelig og enkelt å endre senere, tipser interiørdesigner Kristin Tønsberg.

Pinterest
Normann Copenhagen/Ting 

Palmesus i stuen

En av de heteste trendene nå er tropiske elementer, og hva er vel bedre om sommeren enn motiver av palmer, blomster, fugler og ananaser. Man bringer motiver av naturen inn i huset, og aller best blir det om man supplerer med ekte planter. Dette skaper en lun atmosfære.

Kremmerhuset
Puter fra Kremmerhuset, HM og Jubel. 

Dype fargetoner

– Tør å bevege deg litt bort fra det kalde og minimalistiske ved å tilføre mer detaljer, mønstre og farger. Velg dype, sterke farger, gjerne i grønne nyanser, som gir assosiasjoner til naturen. Alternativt kan man gå for knall gul, rosa, turkis eller blå. Bytt ut puter, tepper, sengetøy, håndklær, gardiner og tepper for å skape en sommerlig stemning. Fokuser på å gjøre det koselig og personlig, avslutter Tønsberg.

Pinterest
Turkis badehåndkle fra HM, mønstret gulvteppe og pute fra Normann Copenhagen/Ting og kjøkkenhåndklær fra Hay/Illums Bolighus.